دستکش یکبار مصرف

دستکش یکبار مصرف را از بهترین کیفیت انتخاب کنید

دستکش یکبار مصرف

دستکش یکبار مصرف را از بهترین کیفیت انتخاب کنید

  • ۰
  • ۰

تصفیه با آب جوش یک روش موثر برای از بین بردن عوامل بیماری زا از جمله ویروس ها، باکتری ها و انگلی است و می توان طعم آب را پس از جوش آمدن با ریختن آن در ظرف دیگر و گذاشتن چند ساعت در حالت ایستاده یا افزودن مقدار کمی نمک در هر لیتر آب جوش بهبود بخشید.

از طرف دیگر، فیلترهای آب زیادی وجود دارد که می توان قبل از جوشاندن از آنها استفاده کرد و هنگام انتخاب فیلتر، ترجیح داده می شود که اندازه منافذ موجود در آن بسیار کوچک باشد و از دستورالعمل های سازنده پیروی کند.

http://blogs.brighton.ac.uk/newbaron/water-refinery/

شایان ذکر است که اگر آب شفاف یا ابری باشد، زمان جوشیدن متفاوت است و در زیر برخی از جزئیات هر کدام ذکر شده است:

آب خالص

اگر آب تمیز است، آن است که توسط جوش به مدت یک دقیقه قبل از خاموش کردن آتش خالص (به عنوان در ارتفاع 1981 متر، آن را برای سه دقیقه آب پز) و از چپ به خنک، سپس آب جوش در یک بطری آب تمیز نگهداری کنید و محکم ببندید.

منبع

  • ۹۹/۱۲/۰۵
  • دستکش یکبار مصرف علی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی